Jeremy Clarkson viitas müstilises tviidis, et politsei tabas ta roolist joobnuna?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

BBC menuka autosarja «Top Gear» endine saatejuht Jeremy Clarkson viitas müstilises tviidis, et tal tuli tegemist teha politseinikega.

Clarkson pani Twitterisse foto pealkirjaga «My night» (Minu öö), millel on näha öist aega, politsenike, autot ja isikut, kellega politsei suhtleb, edastab Daily Mail.

Ta ei selgitanud, mis eile hilisõhtul või öösel toimus ning kas politsei tabas ta roolist joobnuna. Samuti ei ole pildilt selgelt näha, kas tegemist oli Clarksoniga või mitte.

Ei ole teada, kas Clarkson võis politsei poolt kinni peetud autos olla vaid kaasreisija.

Sotsiaalmeedia lõi Clarksoni sõnumist kihama. Oli neid, kes kahtlustasid, et ta kakles, kui ka neid, kes teatasid, et Clarkson varastas auto.

Kakluse nimetamisega viidati põhjusele, miks BBC Clarksoni «Top Gearist» möödunud aasta märtsis vallandas. Tal tekkis võttepäeva lõpul sõnelus produtsendi Oisin Tymoniga, keda ta lõpuks näkku lõi. Produtsent vajas õmblusi ja haiglaravi.

BBC juhtkond uuris juhtumit ja langetas otsuse Clarkson saatejuhikohalt eemaldada. Kaassaatejuhid Richard Hammond ja James May jäid Clarksoniga solidaarseks ja lahkusid BBCst vabatahtlikult.

BBC teatas eile, et uues «Top Gearis» näeb lisaks raadiosaatejuht Chris Evansile ka USA näitlejat Matt LeBlanci, keda tuntakse seriaalist «Sõbrad».

«Top Gear» jõuab televaatajateni uuesti mais.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles