Video: naisreporterit ahistati Kölni karnevali otseülekande ajal

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kölni karneval
Kölni karneval Foto: SCANPIX

Saksamaal Kölnis algas eile iga-aastane karneval, kuid aastavahetuse naiste ahistamisjuhtumite tõttu on sel aastal julgeolekumeetmed väga karmid.

Saksa meedia andmetel on karnevalil seni leidnud aset kuus ahistamisjuhtumit, milles seas oli ka juhtum Belgia naisreporteriga, keda ahistati karnevali otseülekande ajal.

Focus Online andmetel tegid mehed naise seljataga liigutusi ja läksid tema vastu viisil, mida saab pidada ahistamiseks.  Ahistajad, kes olid kohalikud, mitte aüülitaotlejad, pääsesid karnevalil korda hoidnud politseinike eest põgenema.

Eilse päeva jooksul leidis lisaks belglanna juhtumile aset veel viis juhtumit, milles naiste keha katsuti või  neile hüüti seksuaalse sisuga solvanguid.

Saksamaa võimude teatel toimub selle aasta Kölni karneval rangete turvameetmete all, sest terrorioht on väga kõrge ning sellega tahetakse ennetada Kölnis uusaastaööl aset leidnud massiahistamise kordumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles