Airi Vipulkumar Kansari abikaasa otsib tööd: tahan teha karjääri, mitte lihtsalt teenida raha maksude maksmiseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2015, esimene poolfinaal, otsesaade. Vipulkumar Kansar ja Airi Vipulkumar Kansar
Eesti Laul 2015, esimene poolfinaal, otsesaade. Vipulkumar Kansar ja Airi Vipulkumar Kansar Foto: Erlend Štaub

Lauljatar Airi Vipulkumar Kansari abikaasa Vipulkumar Kansar otsib sotsiaalmeedia abil tööd.

Kansar kirjutab Facebookis: 

«Tere!

Minu nimi on Vipulkumar Kansar. Olen India päritolu ning sündinud Indias, aga elan Eestis, Tallinnas, koos oma abikaasa ja 2 väikese lapsega.

Kuna head töökohta on siin väga raske leida, siis proovin minagi seda «Facebooki õnne», sest CV-online'ilt ja mujalt tööpakkumiste veebilehtedelt ei ole ma abi saanud. Usun, et läbi tuttavate on hea töökoha leidmiseks rohkem võimalusi, sest sel puhul ei ole inimene vaid nimi ja profiil must-valgel, vaid elusolend, kellel on oma lugu.

Oleksin väga õnnelik, kui saaksin töötada kuskil, kus on võimalik areneda ja teha karjääri, mitte lihtsalt teenida raha maksude maksmiseks ning söögi jaoks. Mulle meeldiks töö, mis nõuab ajutegevust ja esitab väljakutseid. Kuna töö on suur osa inimese elust, siis peaks olema see ka nauditav.

Seega, kui Sina ise või keegi keda tead, otsib usaldusväärset ja kindlat töötajat, võib minuga kontakteeruda Facebooki sõnumite läbi või kirjutada mulle E-mailile: Vipulkumar.Kansar@gmail.com.»


Tere!Minu nimi on Vipulkumar Kansar . Olen India päritolu ning sündinud Indias, aga elan Eestis, Tallinnas, koos oma...

Posted by Vipulkumar Kansar on Tuesday, February 2, 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles