Playboy õdus esitlusõhtu kulmineerus maailmakuulsate USA räpparitega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Playboy Eesti

Reedel, 10. detsembril ehk ajal, kui kogu Eesti oli möllavast lumetormist šokis, tähistas ajakiri Playboy ööklubis CatHouse detsembrinumbri ilmumist. See õdus peoõhtu osutus tõeliseks megašõuks.

Nimelt astusid poole peo pealt sisse viis mustanahalist meest – tegu oli maailma kuulsate vana kooli räpparitega pundist The Sugarhill Gang. Üritus oli seda erilisem, et rahvas võis Wonder Mike’i, Master Gee ja HenDoggíga pidutseda lausa vahetus läheduses, sest pärast võimast kontserti ei pidanud mehed paljuks ka korralik järelpidu maha pidada.

Miks just nemad?

Aga sellepärast, vastab Playboy, et The Sugarhill Gang ei ole mitte ainult maailma kõige esimene hiphopbänd. Nad on mehed, kes eitavad kategooriliselt igasugust vaenu, mõnitamist, varastamist ja vägivalda.

Aastalõpp on käes ja just nüüd on igal eestlasel aeg hetkeks peatuda, et oma 2010. aastal tehtud tegude ja väljapillutud sõnade üle järele mõelda.

Rohkem sõprust ja sallivust, kallid kaasmaalased!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles