Kõrv peale! Eesti lauljatar Apsalon avaldas elektroonilise singli: iga ebaõnnestumine teeb meid tugevamaks (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esinejanime Apsalon taga on Eesti lauljatar Jana Abzalon
Esinejanime Apsalon taga on Eesti lauljatar Jana Abzalon Foto: Ulli Luide/ U-creation

Esinejanime Apsalon taga on Eesti lauljatar Jana Abzalon, kelle uus lugu «Your Heart Has Broken Wings» sündis koostöös Daniel Reinaruga, kes kirjutas muusika ja loo produtseeris. Sõnade autor on Jana Abzalon.

Tegutsedes vabakutselise muusikuna on Jana Abzalon veendunud, et lauljale lasub vastutus tunnete ja mõtete vahendajana ning loodava muusika ülesanne on kutsuda kuulajaid kaasa mõtlema. Igapäevaselt tegeleb Jana õpingutega ning muusika kirjutamisega. Teda ennast mõjutavad artistid on Kimbra, Jessie Ware, Tigram, Merje Kägu, Jose Gonzales jne.

Foto: Ulli Luide/ U-creation

Janale on südamelähedane elektroonile ja akustiline muusika. «Omamoodi väga vastuoluline, aga teisiti teineteist rikastavat stiili on ta igapäevaseks saatjaks,» kommenteeris laulja.

Lugu räägib elu katsumustest ja sellest, et iga ebaõnnestumine teeb meid tugevamaks isegi, siis kui meil on raske edasi liikuda.

Kuidas meeldib?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles