Selgus Raadio 2 hommikuprogrammi uus saatejuht, kes asendab Madis Aesmad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaidor Kahar ja Indrek Vaheoja.
Kaidor Kahar ja Indrek Vaheoja. Foto: Arne Holm

Täna hommikul oli Raadio 2 hommikuprogrammis viimast korda eetris saatejuht Madis Aesma. Juba esmaspäeval astub Indrek Vaheoja kõrval hommikusaate juhina kuulajate ette Kaidor Kahar.

Madis Aesma juhtis Raadio 2 hommikuprogrammi kuus hooaega. Tema lahkumise põhjuseks on uued väljakutsed. "Seda saadet ei saa teha elu lõpuni ja samuti ka mitte kümme aastat. Keegi pole teinud seda nii kaua kui meie. Inimesed lihtsalt vahetavad töökohti ja nii juhtus ka minuga," ütleb Aesma.

Madis Aesma hakkab edaspidi tööle teadusajakirjanduse valdkonnas.

Kuulajatel pole aga põhjust muretseda, sest Madist saab endiselt kuulata nii saadetes "Meloturniir", "Puust ja punaseks" kui ka omanimelises muusikasaates.

Uuest nädalast astub Indrek Vaheoja kõrval saatejuhina kuulajate ette teleekraanilt tuntud Kaidor Kahar ning esimesed ettevalmistused hommikusaate juhtimiseks juba käivad.

"Need kingad, mis Madis maha jätab, on üüratud. Ma ei hakka tema kingadesse astuma. Ma usun, et saan oma kingades seal kõrval käia," ütleb Kahar. "Ma loodan, et mind võetakse hästi vastu ja minus ei nähta uut Madis Aesmad," lisab ta.

Kahar hakkab hoolitsema selle eest, et kuulajateni jõuaksid perekonna- ja koduteemad. "Küllap on Raadio 2 kuulajate seas palju pereinimesi nagu minagi ja ma annan endast parima, et need teemad eetrisse tuua," räägib Kahar.

Kaidor Kahar ja Indrek Vaheoja tervitavad Raadio 2 kuulajaid juba esmaspäeval alates kella 7-st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles