Konkursile Eesti Laul esitati 140 lugu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Täna  lõppes lugude esitamine aasta olulisimale laulukonkursile Eesti Laul 2011. Kokku laekus 140 lugu.

Eelmisel aastal toodi tähtajaks 155 pala ning sarnase kõrge huvi säilimine kinnitab, et kohalik muusikamaailm on alles kolmandat aastat  toimuva võistluse hästi vastu võtnud. «Tegemist on väga hea tulemusega. Eesti Laulu üheks sihiks on siinse muusikamaailma elavdamine ja tänane päev näitas taas, et liigume õiges suunas,» sõnab Purga. Ühtlasi soovib ta tänada kõiki, kes oma lood esitasid.

Täna pärastlõunal oli telemaja fuajee täis aktiivset liikumist, sest enam kui pooled konkursil osalejad tõid oma loomingu viimase paari tunni jooksul. Mitmed artistid kinnitasid, et aega kasutati maksimaalselt oma loo lihvimiseks ja sellest ka hiline esitamine.

Järgmiseks on oma sõna öelda žüriil, kes kuulab läbi kõik tingimustele vastavaks tunnistatud palad. Välja valitud 20 poolfinalisti tehakse teatavaks neljapäeval ETV saates Ringvaade, mis algab kell 19.00.

Eesti Laul 2011 finaalkontsert toimub Nokia Kontserdimajas 26. veebruaril. Kontserdi õhtujuhtideks on Märt Avandi ja Ott Sepp.

Ajakava:

16. detsember 2010. Žürii poolt valitud 20 parima laulu avalikustamine

12. veebruar 2011. Esimene poolfinaal telemajas

19. veebruar 2011. Teine poolfinaal telemajas

26. veebruar 2011. Finaal Nokia Kontserdimajas

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles