Eesti Laulu konkursi viimased laulu toojad olid Ithaka-Maria ja Luisa Värk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

 

Täna kell 15.00 said muusikud esitada oma laule konkursile Eesti Laul 2011. Selle nädala jooksul avalikustatakse need kakskümmend, kes pääsevad edasi poolfinaalidesse.

 

Enne kasti sulgemist jõudsid oma laulud tuua teiste seas Margus Vaher, Luisa Värk, Ithaka-Maria ja mitteametlikel andmetel tormas viimasena kohale otse stuudisot Sophia Rubina.

Vaata galeriid, kes olid viimased laulude toojad!

Eesti Laul 2011 toob endaga kaasa mitmeid muudatusi, muu hulgas toimub enne finaalkontserti kaks poolfinaalsaadet. Kui eelmisel aastal valis žürii eelvoorus välja kümme laulu, mis pääsesid finaalkontserdile, siis tänavu valib žürii 20 lugu, mis pääsevad edasi poolfinaalidesse.

Kokku toimub kaks poolfinaali, millest kummastki pääseb edasi viis laulu Tallinnas Nokia kontserdimajas toimuvale lõppkontserdile. Edasipääsejad selguvad nii rahva kui žüriiliikmete häälte põhjal.

 

Esimene poolfinaal toimub 12. veebruaril ja teine poolfinaal 19. veebruaril. Finaalkontsert leiab aset 26. veebruaril Tallinnas Nokia kontserdimajas.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles