Caitlyn Jenner: lasin Kris Jenneri pärast oma rinnad eemaldada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Jenner ja Caitlyn Jenner
Kris Jenner ja Caitlyn Jenner Foto: SCANPIX

Tõsielutäht ja olümpiavõitja Caitlyn Jenner (Bruce Jenner) avalikustas, et ta lasi 1990. aastal abikaasa Kris Jenneri pärast rinnad eemaldada.

66-aastane Caitlyn alustas soo muutmist juba 80ndatel aastatel, mille tõttu kasvasid talle 36B suuruses rinnad. Pärast tulevase abikaasa Krisiga kohtumist lasi ta need eemaldada.

«Tegelikult lasin rinnad eemaldada. Ma pole sellest veel kellelegi rääkinud. Alustasin hormoonraviga ja mul olid lõpuks 36B-rinnad. Need meeldisid mulle väga. Tol hetkel oli minu eesmärgiks sugu muuta enne 40-aastaseks saamist. Jõudsin 39ni...»

Bruce ja Kris kohtusid 1990. aasta lõpus ning abiellusid vaid viis kuud hiljem. Nad olid abielus 22 aastat ja neil on kaks ühist tütart.

«Me saime kohtumisest peale suurepäraselt läbi. Ma olin temaga väga aus. Ma pidin olema - mul olid ju rinnad! Mu elu läks õiges suunas ja otsustasin seda teed hoopis Krisi ja perega jätkata,» seletas Caitlyn. «Me panime Krisiga reeglid paika. Ma ei tohtinud kodus naiseks riietuda. Võisin seda teha tuuril olles, kui väga soovisin.»

Bruce ja Kris teatasid lahutusest 2013. aastal. Caitlyn avalikustas oma uue identiteedi 2015. aasta juunis ajakirja Vanity Fair esikaaneloos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles