Prints Williami ja Kate Middletoni kihlusfotosid töödeldi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja Kate Middleton
Prints William ja Kate Middleton Foto: SCANPIX

Briti prints Williami ja ta kihlatu Kate Middletoni kihlusfotosid töödeldi.

Selle informatsiooni paljastas fotod teinud moefotograafi Mario Testino lähikonda kuuluv isik, kirjutab The Telegraph.

Printsess Dianast tehtud fotodega kuulsaks saanud Testino on varem tunnistanud, et töötleb kuuluste fotosid, eemaldades kõik ebakorrapärasused. Seega ei ole prints ega ta kihlatu erandid.

«Williami ja Kate´i fotosid on siiski töödeldud minimaalselt. Lõplikud fotod on nagu väikesed kunstiteosed. Kui kuningliku suguvõsa liikmetest varem tehtud maalidel on kujutatud neid koos vigadega, siis fotode arvutitöötlus võimaldab nüüdsel ajal anda neile ideaalse välimuse,» jätkas allikas.

Väidetavalt pani Testino kiilaks jääma hakkavale printsile juukseid juurde. Samuti muudeti fotode tausta nii, et paar paremini esile tuleks.

Väidetavalt ei kasutanud Kate Middleton enne pildistamist professionaalse fotograafi ega meigitegija abi, vaid valmistas end ise ette.

Testino allika sõnul oli fotograafil kaasas mitu juuksurit ja stilisti ning suur hulk disainerrõivaid. William ja Kate loobusid pakutust ning jäid enda rõivaste juurde.

Fotosessioon kestis St. Jamesi palees ligi kaks tundi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles