Meeleheitel koduperenaised

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeleheitel koduperenaised
Meeleheitel koduperenaised Foto: Kanal 2

Konkurentsitult parim ja vaadatuim sari maailmas sai tuntuks tänu oma teravale ja seksikale satiirile. Ameerika äärelinnas elavate koduperenaiste saladuslikust elust pajatav sari ühendab endas parimaid draama ja komöödia elemente, pakkudes televaatajatele ülimalt põnevaid ja intrigeerivaid elamusi.

Sari algas traagiliselt - peategelaste hea tuttav, pereema Mary Alice Young otsustas võtta endalt elu. Juba taevastest sfääridest avaneb tal hea võimalus kommenteerida vaatajale kõike, mis ta selle sammuni viisid. Miski pole tema eest varjatud ja ta kisub mõnuga päevavalgele kõik naabrite saladused pealtnäha idüllilises Ameerika eeslinnas.

Sarja keskseteks tegelasteks on tema sõbrannad: meestevihkajast üksikema Susan Mayer, endine karjäärinaine ning nüüd nelja lapse ema Lynette Scavo, perfektsionistist pereema Bree Van De Kamp, luksust armastav eks-modell Gabrielle Solis ning «professionaalne abielulahutaja» Edie. Pealtnäha paistab nende elu kui ilus pilt postkaardil- toredad lapsed, armastav mees ja ilus maja. Kuid tegelik elu koduperenaistena on sootuks teine.

See on idülliline elu täis üksindust, meeleheidet ja ebakindlust. Suurim soov, mis neid naisi ühendab, on välja pääseda nende suletud uste tagant, et leida õnn ja meelerahu.

Lisaks koduperenaistele on seriaalis oma roll loomulikult meestel: Susani südame võitnud leskmehest toruluksepp Mike Delfino, Lynette’i imetlusväärne abikaasa Tom, kes on vabatahtlikult enda kanda rolli «Hr. Ema», et tema naine saaks tööle naasta, Gabrielle’i parem pool Carlos, kes istub hetkel kinni ja sai äsja teada oma abikaasa truudusetusest poisiohtu aedniku Johniga, ning Mary Alice’i lesestunud abikaasa Paul, kes põgeneb oma mineviku deemonite eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles