Staar avaldab! Miks Ülle Lichtfeldt tegelikult juuksed maha lõikas?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere teatri näitlejanna Ülle Lichtfeldt, kes tegi hiljuti läbi drastilise soengumuutuse, kannab kerget suvist kleiti, mis siiski on stiilne ja piisavalt pidulik. Käevangus abikaasa Indrek Saar.
Rakvere teatri näitlejanna Ülle Lichtfeldt, kes tegi hiljuti läbi drastilise soengumuutuse, kannab kerget suvist kleiti, mis siiski on stiilne ja piisavalt pidulik. Käevangus abikaasa Indrek Saar. Foto: Liis Treimann / Postimees

Näitleja Ülle Lichtfeldt avaldas, et kui meedias seostati tema stiilimuutust 45.eluaasta saabumisega, siis tegelikult oli see hoopis konkreetse lavastusega seotud.

«Kui seda metsa ees ei oleks» on Eili Neuhausi lavastus, kus Ülle mängitud tegelane otsustab pärast elumuutust patsi maha lõigata, vahendab Naisteleht.

«Sel suvel mängime seda lavastust edasi, nii et tegemist oli puhtpraktilise põhjusega,» rääkis primadonna, et iga lavastuse puhul ta end muutma ei hakka, ent kui mäng väärib küünlaid ja roll on armas, võib ka patsi maha lõigata.

Aega võtab tiheda ajakavaga näitlejanna maha talvel mäesuusatamisega tegeledes ning tunneb, et peab paar korda aastas suusamäele saama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles