Galerii: Venemaa parimad mustkunstnikud vennad Safronovid näitasid Eestis surmanumbrit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venemaa parimad mustkunstnikud vennad Safronovid esitasid Eestis oma uut programmi «Illusioonide impeerium», kus nad demonstreerisid surmanumbrit.

Kuulsad illusionistid Ilja, Andrei ja Sergei Safronov, kes juhivad müstikasaadet «Bitva ekstrasensov» («Selgeltnägijate tuleproov»), on ette valmistanud uue show «Illusioonide impeerium». Maailmas ei leidu teist sellist showd. Safronovite etendusel hakkab ka kõige kirglikum skeptik imesid uskuma, sest kõik, mis toimub laval, tundub ulmena ilmsi! Tallinna ja Tartu etendustel saab näha, kuidas illusionistid hõljuvad lava kohal, liigutavad esemeid ruumis ühest kohast teise, neelavad žiletiterasid.

Õhkkond saab olema pinev. Üks maailma kõige efektsemaid trikke on muutunud veel ohtlikumaks: vennad Safronovid on heitnud väljakutse oma iidolile Harry Houdinile ja on tema hullusärgist vabanemise triki märkimisväärselt keerulisemaks teinud. Kõigest 60 sekundit, et ahelatest vabaneda, ilma et seejuures suurelt kõrguselt alla kukuks või   hiigelsuurde raudlõksu satuks.

Kui teleriekraanidel võib sellised trikid õnnestunud montaaži arvele kirjutada, siis olles näinud nende Tallinna ja Tartu etendusi, lihtsalt ei leia sellistele nähtustele loogilist seletust. Trikkide lavastamiseks on kasutatud kõige uuemat ja kaasaegsemat tehnoloogiat. Šõu kallal on töötanud Venemaa parimad režissöörid, koreograafid, kunstnikud ja kostümeerijad.

2015. aasta rahvusvahelisel illusionistide festivalil Wizard Trophy näitasid Safronovid uut numbrit «Alice imedemaal». «See polnud lihtsalt illusiooninumber, vaid teatraliseeritud etendus, kus Ilja mängis kübarameistrit, mina Irvikkassi, Andrei hiirekest. Selles etenduses kadus meie Alice neli korda nelja minuti jooksul ühest kohast ja ilmus välja täiesti teisest kohast. Uri Geller, kes oli žüriis, plaksutas meile seistes. Just selle numbriga võitsime nominatsioonis World Best big illusion 2015,» jutustas Sergei Safronov

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles