Strippar Marcot kommentaarid ei koti: naljakas on lugeda mõne inimese vihapurskeid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seltskond Eesti Muusikaauhinnad 2016 Nordea Kontserdimajas, Marco Tasane
Seltskond Eesti Muusikaauhinnad 2016 Nordea Kontserdimajas, Marco Tasane Foto: Viktor Burkivski

1. veebruaril sulges Postimees anonüümse kommentaariumi. «Anu Saagimist rääkivate lugude või minu enda kirjutatud uudisnuppude juurest leiab üldjuhul kahte sorti inimeste komme: ühed armastavad mind ja ülistavad taevani, teised kiruvad ning trambivad halastamatult porri,» räägib Elu24 peatoimetaja Anu Saagim, millised on temaga seonduvad netikommentaarid. Skandaalne strippar Marco jagas aga sotsiaalmeedias Anu tõekspidamist ning lisas asjast oma arvamuse.

Strippar Marco ehk Marko Tasane tunneb huvi selle vastu, kas nii võib ka lugejaid kaotada: «Paljud ju alustavadki kommentaaride lugemisest pihta- ja alles siis loo tekst,» arutleb kuulus Eesti esistrippar.

Foto: Sander Ilvest

«Mind ei koti enam aastaid need kommentaarid. Lihtsalt naljakas on lugeda mõne inimese vihapurskeid seal ja välja elades oma s**ta elu teiste peal,» teatab Marco.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles