Litter klubis Lekker: pole tähtsust, kas oled litritega kleidikest kandev õrn neidis või noorsand, kelle kinnisideeks littida nagu poleks järgmist aastat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Litter klubis Lekker
Litter klubis Lekker Foto: promo

Reedel, 26.veebruaril tantsutab LITTER Tallinna klubis LEKKER.

Pole erilist tähtsust, kas oled litritega palistatud kleidikest kandev õrn neidis või noorsand, kelle kinnisideeks littida nagu poleks järgmist aastat - korralikku bassilitrit on pealinna ööellu olnud tarvis juba nii iidamast, aadamast kui soodomast. Seetõttu kogus ühendus LITTER puldi taha kokku kohaliku trummi ja bassi liikumise oleviku ning tuleviku, käis fotostuudios kelmikas-meela gimpiga pilti tegemas ja toimetab peagi üleüldiselt veatu kombinatsioonina kuulajale säärase litri, et seda mäletatakse ka siis kui aju nina kaudu välja imetakse või ookean universumi suurimaks longerohoidlaks muundub.

RAUL SAAREMETS

Foto: Erlend Štaub

Legendaarne vana, raadiost kuuldud ja lindistatud, Eesti trummi ja bassi Salme Reek, üllatab spetsiaalselt põntsuva vanakooli setiga.

S.I.N

Reliisimasin juba 90ndate lõpust, Sin City honcho, võib peast ogaraks ajada oma valikuga ja kui keegi kiirabiga ära viiakse, jätkab.

PLANEET

Foto: kristian ilves

Rohkete tiitlitega pärjatud kutt, astronoomiahuvilisest superprodutsent, next stop - hopsti välja müüdud staadionid ja epic fame.

MODEST INTENTIONS

Tööstuse uus laine, "liquid" ja "soulful" olid sõnad, mis suus juba imikuna, tagasihoidlikkus kaob kui peolised neid rütme rüüpavad.

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles