Grete Paia ja Jaanus Saks osalevad heategevuslikul kontserdil: oleme alati hinnanud hea hariduse omamist

Irene Tambek
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

1. veebruaril filmisid teiste muusikute seas heategevusliku ürituse «Eelarve kontser 2016» raames reklaamklippi ka Grete Paia ja Jaanus Saks, kes eelmainitud kontserdil ka üles astuvad.

Jaanus Saksa ehk Wild Disease'i sõnul tuleb bändile Põhja-Tallinn kutseid osaleda heategevuslikel üritustel palju, kuid kahjuks ei jõuta kõikidele õlga anna panna. Muusik on nõus ka kaasheategija Grete Paiaga, kelle jaoks projekt on südamelähedane, sest leiab, et igal Eesti noorel peaks olema võimalus hariduse saamisele. «Ma hindan kõrgelt hea hariduse omamist,» sõnab Paia.

Vaata videost, mida räägivad Paia ja Saks lastele eeskujuks olemisest ning nende mõjust oma kuulajatele.

Kontserdi peaesinejaks on tähena Eesti muusikataevasse tõusnud NOËP ehk Andres Kõpper, kaasa teevad Grete Paia, Põhja-Tallinn ja Pur Mudd. 

Kogu ürituse tulu läheb MTÜ Eesti Asenduskodude Laste Liiu 2016. aasta eelarvesse, et noortele harivaid ja motiveerivaid üritusi korraldada. Lisaks premeeritakse noori heade õpitulemuste eest, toetatakse huvitegevust ning aidatakse kaasa kvaliteetsema elukeskkonna loomisele. MTÜ tegevjuht Marko Adamson mainib üritust reklaamides, et tore on ju veeta see õhtu teadmisega, et teed lõbutsedes head ning panustad lastekodude noorte tulevikku, sama arvavad ka projektist osa võtvad esinejad.

Heategevuslik kontsert toimub 9. märtsil klubis Factory.

Loe lisa ürituse Facebooki leheküljelt!

Tee head ja ole kohal!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles