ELU24 LIVE/ Külas käis elektroonilise popmuusika täht Würffel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 live jätkas uut hooaega kolmapäeval, 3.veebruaril Eesti Laulu meeleolus ning kutsus külla elektroonilise muusika eestvedaja Würffeli. 

Foto: Viktor Burkivski

Rosanna Lints, Anu Saagim, Kaspar Kalluste

Kui jumal mängikski täringuid (mida ta ammu kadunud geeniuse Einsteini arvates ei tee), siis mingil hetkel ilmuks ikkagi siinse popmuusika taevasse ansambel Würffel. Ansambel koosneb kolmest liikmest: lauljanna Rosanna Lints, trummar Kaspar Kalluste ja klahvidel Tarvi Kull.

Foto: Sander Ilvest

Eesti Muusikaauhinnad 2016 galal oli Würffeli debüütalbum “Beats & Bubbles” nomineeritud Aasta Debüütalbumi ja Aasta Popalbumi kategoorias ning valiti esinema EMA ametlikul afterpartyl. 

Foto: Erlend Štaub

Würffel on oma lühikese eluaea jooksul (debüüdist möödas vähem kui aasta) jõudnud esineda juba mitmetel festivalidel ja showcase festivalidel nii Eestis kui välismaal. Bänd on ilma teinud nii lähedal kui kaugel: Positivus Festival 2015 (LAT), Loftas Fest 2014 (LIT)
, Vilnius Music Week 2014 (LIT), Tallinn Music Week 2014/2015 (EE), JuuJääb 2015 (EE), Õllesummer 2014 (EE)
, Schilling 2015 (EE)
, Waves Central Europe 2015 (Vienna/Bratislava), Lost In Music (FIN).

Foto: Viktor Burkivski

Würffeli uut albumit on oodata selle aasta märtsi lõpus.

Tegus kollektiiv osaleb ka 2016 aasta Eesti Laulul looga “I’m Facing North”. Eesti Laulu produtsent Mart Normeti sõnul on Würffel üks neist uutest ja ägedatest Eestimaistest produktsiooni-tiimidest, kes on end täielikult popmuusika loomisele pühendanud ja kellel on kindlasti ees suur rahvusvaheline tulevik. "Nende osalemine Eesti Laulul annab kogu meie muusikapeole juurde moodsaid värve, nii helis kui pildis."

Foto: Viktor Burkivski

Elu24 live'i külastas Würffel juba teist korda. Meeleolukat saadet andekate muusikute ja saatejuht Anu Saagimiga saab vaadata järele. Pilk peale!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles