Adele: Trumpil ei ole õigust minu muusikat kasutada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adele
Adele Foto: SCANPIX

Briti popstaar Adele teatas, et Ameerika Ühendriikide vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump kasutab oma valimiskampaanias loata tema muusikat.

Trumpi kampaania moto on «Make America Great Again» ning ta on kampaaniasündmustel kasutanud Adele`i pala «Rolling In The Deep», edastab BBC.

«Adele ei ole andnud Trumpile luba tema muusika kasutamiseks,» teatas lauljanna esindaja.

Trump on ka varem oma kampaanias loata muusikat kasutanud. Ansambli Aerosmith staar Steven Tyler saatis oma advokaadi vahendusel möödunud aastal Trumpile hoiatuskirja, kuna Trump kasutas mitmel kampaaniasündmusel pala «Dream On».

Trump vastas Twitteris, et mitte keegi ei saa tal keelata laule kasutamast.

«Steven Tyler sai tänu minu vastu suunatud pahameelega rohkem reklaami kui viimase kümne aasta jooksul kokku. Olgu õnnelik!» teatas Trump.

Veel varem kasutas ärimehest vabariiklane kampaanias Neil Youngi «Rockin`in the Free World» ja REMi «It's the End of the World as We Know It (And I Feel Fine)». REMi laulja Michael Stipe teatas, et «ära kasuta meie muusikat ega minu laulmist oma ajuvabas kampaanias».

Märgati, et Trump kasutas Adele´i pala esmakordselt möödunud nädalal Lõuna-Carolinas Lexingtonis toimunud kampaaniasündmusel.

Mitmete väljaannete andmetel on Trump Adele`i muusika suur asutaja ning käis tema New Yorgi kontserti kuulamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles