Mida tegi Katrin Siska oma sünnipäeval?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM03: KATRIN SISKA :TALLINN, EESTI, 01JUN10.
Lindakivi kultuurikeskuse direktor KATRIN SISKA.
mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
TLMPM03: KATRIN SISKA :TALLINN, EESTI, 01JUN10. Lindakivi kultuurikeskuse direktor KATRIN SISKA. mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Endine Vanilla Ninja lauljatar ja praegune Lindakivi direktor Katrin Siska sai 10. detsembril 27-aastaseks ning kaunitar pakkus Lindakivi kohvikus tähtsal päeval kõigile õnnesoovijatele endavalmistatud hõrgutisi.

Katrini sünnipäevahommik algas köögis ning jätkus lõbusalt töö juures, kirjutas Buduaar.

«Kokkasin juba varahommikul hõrgutavaid vegetaarseid peosööke, mida Lindakivi kohvikus kõigile õnnesoovijatele pakkusin. Minu suureks üllatuseks laulsid mitmed sõbrad-tuttavad-töökaaslased mulle lõbusaid sünnipäevalaule - ei teadnudki, et nii palju erinevaid versioone olemas on,» imestas Katrin.

Sünnipäeva õhtupoolikul kohtus Katrin üle pika aja hulga kallite sõpradega oma meelispaigas lounge Kaheksas ning ülejäänud õhtu osas jäi ta salapäraseks.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles