Anu Saagim punnitab, et kobe välja näha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim
Anu Saagim Foto: Laura Kallasvee

Värske Playboy kaanel särab paljas bravuuritar Anu Saagim, keda ajakiri oli selleks fotosessiooniks moosinud kaks ja pool aastat, ning enne pildistamist nägi seltskonnadaam ränka vaeva, et end ideaalsesse vormi saada.

Enne fotosessiooni ei söönud Anu kaks nädalat praktiliselt midagi, kuid suutis endale sugereerida, et tal ei ole nälg ning isegi ümberringi söövad inimesed ei häirinud teda, sest eesmärk oli niivõrd püha ja kindel, kirjutas Õhtuleht.

«Kui mul on eesmärk ja tahan midagi saavutada, siis mind ei ahvatle absoluutselt mu ümber tiirlevad mõnud ja sireenid  - mulle see ei mõju! Hakkasin toidu lõhna isegi vihkama ja teadsin, et ma saan hakkama. Kui olen pidanud Soomes kuskil moešõus või projektis osalema, siis kaob alati vahetult enne üritust söögiisu täielikult! Ma ikka punnitan selle nimel, et kobe välja näha,» pihtis Anu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles