«Ilus ja lõbus 2010» teises voorus lammutasid Mart ja Andrus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilus ja lõbus 2010
Ilus ja lõbus 2010 Foto: Kanal 2

Neljapäevase Kanal 2 pöörase mälumängu «Ilus ja lõbus 2010» teises voorus rebisid võidu nimel taas Heimar Lenk ja Anu Saagim, Mart Juur ja Andrus Kivirähk ning Lauri Pedaja ja Margret Järv.

Küsimused puudutasid 2010. aasta aprilli, maid ja juunit.

1. Mis ajas Kihnu-Virve elevile? Seda ei teadnud keegi.

2. Kirjutage 15. aprillil pursanud Islandi vulkaani nimi! Selle panid peaaegu täppi Mart ja Andrus.

3. Peeter Võsa küsis, millise raha eest oleks Pärnu kuulsaim prostituut Zenta valmis talle voodirõõme pakkuma. Mängijad pakkusid, et tasuta, kuid õige olnuks 3000.

4. Inimesed tänavalt kirjeldasid teatud sündmust, mille mängijad pidid ära arvama. Tegemist oli Eurovisiooni lauluvõistlusega ja seda ei teadnud Anu ja Heimar.

5. Mis eelnes Vilja Savisaar-Toomasti abieluettepanekule? Mart ja Andrus teadsid täpselt, et tegemist oli «Figaro pulma» esietendusega. Punkti said ka Heimar ja Anu.

6. Mis äratas eesti rahva? Keegi ei taibanud, et jutt käis Eesti lihast.

7. Tõnu Mikiver luges ette katkendi tuntud inimese elulooraamatust. Tegemist oli Toomas Anni raamatuga ning seda ei teadnud Anu ja Heimar.

8. Mis saadet juhib Kairi Rondo? Punkti said Anu ja Heimar vastuse «Rooli võim» eest.

9. Millise naise etteaste pakkus kõneainet meeste tantsupeol ja miks? Mart ja Andrus teadsid, et see oli Lenna Kuurmaa oma sadomasokostüümiga.

10. Kuidas tekkis bändi Malcolm Lincoln nimi? Miljonimängust, kus üks naine pidas Malcolm Lincolni USA presidendiks. Mart ja Andrus said kaks punkti, teised ühe.

Selle vooru võitsid Mart ja Andrus 8 punktiga, teised said juurde 3 punkti. (Eelmises saates teenisid kõik paarid 10 punkti.)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles