Superstaari-Anis: räppar Abraham tahab mind...

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta meesstrippari valimised Club Tallinnas 20.11.10  Strippareid oli uudistama tulnud ka Superstaari-Anis
Aasta meesstrippari valimised Club Tallinnas 20.11.10 Strippareid oli uudistama tulnud ka Superstaari-Anis Foto: Gerli Toomepuu

Teisipäeval avalikustas Eesti räppar Abraham (Lennart Lundve) singli «Miski on lilla», mis ei jäta enam kedagi külmaks. Loos on äramärkimist leidnud ka Anis Arumets aka Superstaari-Anis, kes on juhtunust meeldivalt üllatunud.

Andrus Värnik – lilla, Superstaari-Anis sa oled lilla, Baari-Madis – lilla, Rolf Junior - sa oled lilla, Lauri Pedaja - sa oled lilla, Lauri Liiv- lilla, Uku Suviste - sa oled lilla,  just neid nimesid hüütakse laulus välja korduvalt.

Ka ülejäänud laulusõnad on väga julged ja otsekohesed, mis ei ole kindlasti kõigile vastuvõetavad. Oma koha leiavad loos populaarsemad pseudostaarid ja teised avaliku elu tegelased.

«Lugu räägib pereväärtustest, mida Martin Helme näeb unes ja toonil, mis ajavad Vaido Neigausi nutma,» kirjutab Superbandiit Records koduleht.

Elu24 uuris Superstaari-Aniselt, kuidas tema rajusse üllitisse suhtub.

Anis: Väga meeldiv. Olen seda lugu kuulnud isegi korra, aga rohkem seda teha ei kavatse.

Miks Sind laulus lillade hulka on arvatud?

Äkki ma meeldin sellele Abrahamile... Äkki ta tahab mind? Äkki soovib minuga suhet? Aga, kui ta mind pedeks sõimab, siis küsigu seda ka oma ema käest.

Äkki Abraham siiski vihkab Sind kogu südamest?

Äkki tõesti... Ega siin Eestis ei osatagi minusse teistmoodi suhtuda. Mind kas vihatakse või armastatakse. Kuldset keskteed pole.

Miks see nii on?

See johtub kindlasti minu väljakutsuvast välimusest. Eestlased pole erinevustega harjunud. Eestlane pole maailma näinud ja ei oska olla teiste suhtes seepärast tolerantne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles