Naine tekitas 47 politseinikule toidumürgistuse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uutest toidumürgistuste juhtumitest kuuleb sageli.
Uutest toidumürgistuste juhtumitest kuuleb sageli. Foto: SCANPIX

Suurbritannias süüdistatakse endist kohvikuomanikku 47 politseinikule tahtlikus toidumürgistuse tekitamises.

Naine mürgitas sändvitšid, mida politseinikud sõid, kirjutab news.com.au.

Birminghami politsei tellis Muriel Morris Meal Machine kohvikust 100 kihilist võileiba, et korrakaitsjatel oleks mida süüa kui nad demonstratsioonil silma peal hoiavad.

Morris aga rikkus tuunikala ja kana võileivad. Kõik neid söönud politseinikud said mürgistuse, osadel korrakaitsjatel kulges see väga raskelt. Kõik 47 meest vajasid haiglaravi.

70-aastane Morris tunnistas kohtus, et rikkus toiduainetega ümberkäimise reegleid. Pärast mürgistusjuhtumi päevavalgele tulekut müüs naine kohviku maha ja jäi pensionile.

Birminghami kohtunik Robert Zara langetas otsuse, et Morris peab kandma elektroonilist jälgimisvõru. Samuti sai ta nelja aasta pikkuse tingimisi karistuse.

Toidumürgistuse saanud politseinikud olid valvamas paremäärmusliku organisatsiooni English Defence League`i protestimarssi, mida püüdis takistada fašismivastane liikumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles