Galerii: Angelina Jolie säras punasel vaibal

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «The Tourist»
Kaader filmist «The Tourist» Foto: SCANPIX

Eile toimus New Yorgis uue filmi «The Tourist» esilinastus.

Punasel vaibal olid ka selle linateose peategelased Angelina Jolie ja Johnny Depp ning veel mitmed staarid, kirjutab Reuters.

Kõmufotograafid märkasid, et Angelina Jolie ja  ta elukaaslane Brad Pitt jätsid teised üritusel osalenud staarid varju. Paari vahelist keemiat olevat olnud lausa tunda.  

Angelina Joliel oli seljas valge pikk Versace kašmiirkleit, mis sobis kokku ta heledate kõrgete kontsadega Ferragamo kingadega. Kriitikud kiitsid ka ta soengut ja ehteid. Brad Pitt oli Jolie kontrastiks, ta oli üleni musta riietatud.

Hiljem andsid Jolie ja Pitt koos autogramme.

Filmi «The Tourist» teine peaosatäitja Johnny Depp ilmus esilinastusele üksinda, ilma elukaaslase Vanessa Paradisita.

47-aastane staar oli riietatud tavapäraselt eklektilises stiilis. Tal oli seljas pruunikasvalgete triipudega ülikond, selle all sinine pluus  ning kaelas ülikonna tooni pisut lohaka väljanägemisega sall.

«The Tourist» räägib Frankist (Johnny Depp), kes sõidab Euroopasse oma murtud südant ravima. Ta kohtub flirtiva Elise`iga (Angelina Jolie), kes tundub talle müstilisena. Nende vahel tekib kirg, mis muutub eluohtlikuks kassi ja hiire mänguks. Romantilise põnevusfilmi tegevus toimub Pariisis ja Veneetsias.

Kaas teevad veel Paul Bettany, Dimothy Dalton, Steven Berkoff, Rufus Sewell ja teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles