Briti kuninganna aluspesu pannakse USAs oksjonile?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elizabeth II
Elizabeth II Foto: SCANPIX

USAs pannakse oksjonile aluspesu, mis väidetavalt kuulus kunagi Suurbritannia kuninganna Elizabeth II-le.

Monogrammiga pesu jõudis rohkem kui 40 aastat tagasi USA kuulsa naisteküti «Baron» Joseph de Bicske Dobronyi valdusse, kirjutab foxnews.com.

Dobronyi sai väidetavalt selle pesu ühelt oma sõbralt, kelle eralennukiga kuninganna 1968. aastal Tšiilit külastades lendas. Pesuese oli jäetud lennukisse.

Dobronyi suri selle aasta juunis 88-aastasena. Ta pärijad panevad nüüd talle kuulunud asjad oksjonile. Asjade seas on ka oletatav Briti kuninganna pesu.

Naisteküti villas leidub suures koguses staaridele ja avaliku elu tegelastele kuulunud isiklikke esemeid. Samuti kunstikogu, eksootiliste loomade nahku, luksusautosid ning hotellitubade võtmete kollektsioon.

Ungari päritolu Dobronyil, keda tunti hüüdnime all Sepy, olid suhted selliste naisstaaridega nagu Raquel Welsh, Ava Gardner, Brigitte Bardot ja Eva Gabor.

Näitlejal Anthony Steelil tekkis Dobronyiga kaklus pärast seda, kui tuli päevavalgele, et naistekütt võrgutas ta abikaasa, näitlejanna Anita Eckbergi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles