Lennujaamas märatsenud Blac Chyna käekotist leiti ecstasy't

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blac Chyna
Blac Chyna Foto: SCANPIX

Ameerika glamuurimodell Blac Chyna vahistati narkootikumide omamise süüdistusel, kuna politseinikud leidsid tema käekotist kaks ecstasy tabletti.

Chyna peeti reedel kinni Austini rahvusvahelises lennujaamas purjus peaga märatsemise eest, kirjutab TMZ. Politsei otsis tema käekoti läbi ja leidsid päikeseprillide karbist kaks väikest valget tabletti. Pillidel oli märk mõlemal poolel, mis on ecstasy tunnusmärk. Politseinikud tuvastasid, et tabletid sisaldasid MDMAd ehk ecstasyt.

Politseiraporti andmetel vahistati Chyna, kuna ta muutus «baarmeni suhtes verbaalselt agressiivseks, kuna too keeldus talle piisavas koguses alkoholi serveerimast». Chyna hakkas politseile «passiivselt vastu - lasi end lõdvaks ja keeldus kõndimast». 

Chyna ütles baarmenile, et ta oli võtnud rahustit Xanax. Vahistamise käigus küsiti temalt, kas ta on joonud, millele ta vastas, et «loomulikult» ja puhkes nutma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles