Viinamarjad on hapud? Jaanus Saks on EMA peale solvunud (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaauhinnad 2016 melu ja gala Nordea Kontserdimajas. Jaanus Saks
Eesti Muusikaauhinnad 2016 melu ja gala Nordea Kontserdimajas. Jaanus Saks Foto: Erlend Štaub

Jaanus Saks on juuksejuurteni solvunud: «Muusikaauhindadel valitseb onupojapoliitika!»

Viinamarjad on hapud?

Põhja-Tallinna ninamees Jaanus Saks, kes teeb ka sooloprojekti Wild Disease nime all, kurjustab oma Facebookis muusikaauhindade jagamise üle.

«Olen alati mõelnud, et mille järgi valitakse «parima video» kategooriat. Nagu tegelt. Mille järgi seda hinnatakse? Onupojapoliitika nagu ikka, vana hea?» on mees koos kahe enda videoga Facebooki postitanud.

Paljud tema sõbralisti tegelased kiidavad takka, et nii on - vana hea onupojapoliitika ja imestavad, kes on need 150 inimest, kes tegelikult selle otsuse teevad. Nii mõnigi leiab, et igal aastal valitseb muusikaauhindadel üks kindel mass, kes igas kategoorias nomineeritud saab ja siis suurelt võite nopib. 

Üks sõber küsib konkreetselt, kas Jaanus on alkoholiga liialdanud, et nii sapine on. Punkti paneb aga lõpuks keegi hoopis lausega: tundke rõõmu parem Kelly Sildaru üle!

Foto: Instagram
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles