Pildid: Eestit väisas Rootsi tenniseäss Robin Söderling

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pallase Tenniseklubi poolt korraldatava Eesti tenniseüldsuse ühe suurema turniiri Elisa Open 2016 raames toimus laupäeval Tere Tennisekeskuses näidismatsh rootslase Robin Söderlingi osalusel.

Foto: Viktor Burkivski

Ühtlasi presenteeris rootslane oma uut kaubamärki RS, mille toodangust said mängijad testida RS tennisepalle, jagati tennisekeelestuid ja reketi grippe. 

Robin Söderlingi profikarjääri tippsaavutused langevad aastatesse 2009-2010, kui ta tõusis maailma rankingus 4.kohale ja jõudis kahel korral French Openi finaali, kusjuures 2009.aastal alistas ta „liivakuninga“ Rafael Nadali ning sellega aitas ehk kaasa Roger Federeri ainsale French Openi tiitlile, kellele ta finaalis ise alistus. Lisaks jõudis Söderling kaks korda US Openi ning üks kord Wimbledoni veerandfinaali ja ATP-Mastersi poolfinaali. ATP-turniirivõite kogunes kümme.

Vigastuste kimpu sattunud Söderling teatas profikarjääri lõpetamisest alles 2015.aastal, kuigi viimase matshi pidas neli aastat varem.      

Foto: Viktor Burkivski

Näidismatshi paarismängus oli Söderlingi partneriks Pallase TK juhtfiguure ärimees Peeter Saks ning teisel pool võrku Eesti MV eelmise aasta finalist Anton Pavlov koos endise ETL-i presidendi Jaanus Otsaga. Atraktiivse ja tasavägise sõpruskohtumise võitsid Pavlov-Otsa 7:6.  

Foto: Viktor Burkivski

Enne ja peale mängu jagas Rootsi tenniseäss autogramme, tegi turniiril osalejate ja fännidega pilte. Kogu ettevõtmisele ja külaskäigule jagus Söderlingil vaid sooje sõnu.

Vaata pilte ja videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles