Galerii: Tallinn Art Space galerii sünnipäevapeo üleskutse «Ei! odavale kunstikräpile!»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vaid aastaga Tallinna kultuuriellu oma jälje jätnud Tallinn Art Space taaselustas aktsiooni teerullidega, mille eesmärk oli kutsuda inimesi panustama originaalkunsti, mitte odavatesse koopiatesse. 29. jaanuaril toimus galerii ees aktsiooni «Ei! odavale kunstikräpile!», mille käigus sõideti kahe teerulliga üle reprode. Aktsiooni tarbeks võisid ka kõik huvilised oma kodus olevad reprod kaasa võtta ja lasta need üle teerullitada.

Foto: Tallinn Art Space

Täpselt kell 12.00 avati galerii uksed – üleval oli kogu galerii varamusse kuuluv looming (Mark Kostabi, Leonhard Lapin, Eili Soone jt); ajutine raamatupood-riiul müüs soodsalt mitmete eesti autorite uuemaid raamatuid

Foto: Erik Prozes

Kell 14.00 toimus aktsioon «Ei! odavale kunstikräpile!» teerullidega galerii ees.

Foto: Viktor Burkivski

Kell 16.00 alustas klaasikunstnik Eili Soone töötuba

Foto: Viktor Burkivski

Kell 19.00 alustas Art Party muusika ja baariga

Sünnipäevapeol loositi välja ka üks Kalev Mark Kostabi originaalteos.

Foto: Viktor Burkivski

Sünnipäeva puhul on galeriis nähtaval kogu nende varamusse kuuluv looming, milles on teoseid Mark Kostabilt, Leonhard Lapinilt ja mitmetelt teistelt.

Avatud on ka ajutine raamatupood-riiul, milles on müügil Leonhard Lapini ja Jan Kausi autogrammidega raamatud.

Sünnipäeva puhul on galeriisse üles seatud ka eksperimentaalne klaasiahi – huvilistel on ainukordne võimalus näha klaasipuhumist ja seda kunsti ka ise proovida klaasikunstnik Eili Soone juhendamisel.  

Vaata pilte ja videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles