Parima rock-albumi auhinna võitnud Ewert and The Two Dragons avalikustas Saku Suurhalli kontserdi külalisesineja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanada bänd Yukon Blonde
Kanada bänd Yukon Blonde Foto: Olivia Jaffe

Eelmisel nädalal toimunud Eesti Muusikaauhindade jagamisel võitis Aasta Rockalbumi tiitli Ewert and The Two Dragons albumiga «Circles». Bänd annab 22. märtsil Saku Suurhallis oma karjääri senise suurima soolokontserdi ning külalisesinejana saab laval näha Kanada bändi Yukon Blonde. Piletid kontserdile on müügil Piletilevis.

22. märtsil astub Saku Suurhallis üles Ewert and The Two Dragons. Külalisesinejaks kutsuti Tallinnasse Kanadast pärit indie-rock bänd Yukon Blonde, kellega koos draakonid eelmise aasta märtsis USA läänerannikul kontserte andsid.

«Selle bändi esinemine oli mu eelmise aasta üks parimaid kontserdielamusi,» kinnitab draakonite kitarrist Erki Pärnoja. Yukon Blonde andis 2015. aastal välja oma kolmanda kauamängiva pealkirjaga «On Blonde», albumit saab kuulata Spotifyst.

Ewert and The Two Dragonsi eelmise aasta veebruaris ilmunud album «Circles» vallutas kodumaise plaadipoe Lasering müügiedetabeli, olles 2015. aasta enimmüüdud album. Vinüülide müügitabelis saavutas «Circles» teise koha. Lisaks pärjati plaat jaanuari lõpus toimunud Eesti Muusikaauhindade jagamisel parima rock-albumi tiitliga.

Ewert and The Two Dragons ning Yukon Blonde esinevad 22. märtsil Saku Suurhallis. Võimsa produktsiooni ning omanäoliste heli- ja valguslahendustega kontserdi ettevalmistused on juba praegu täies hoos. Piletid kontserdile on müügil Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles