Video: EMA gala üks korraldajatest Reno Hekkonens õpetab kuidas jääda ka pigelises olukorras rahulikuks

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaauhinnad gala üks korraldajatest Reno Hekkonens ja Elu24 peatoimetaja Anu Saagim
Eesti Muusikaauhinnad gala üks korraldajatest Reno Hekkonens ja Elu24 peatoimetaja Anu Saagim Foto: Viktor Burkivski

Teiste seas Õllesummeri ning Eesti Muusikaauhinnad gaala üks korraldajatest Reno Hekkonens veetis mõnda aega õpingutel New Yorgis arendades oma operaatorisilma ning isegi näitlejaoskusi. EMA uhkeks gaalaks jõudis mees siiski koju, sest on selle korraldusmeeskonna üks asendamatutest liikmetest.

Foto: Viktor Burkivski

Reno, kuulud EMA gaala korraldustiimi juba seitsmendat aastat. Kas sa oled juba nii proff, et saad ka ise pisut laval toimuvat nautida?

Anu, kui sa teed üht üritust juba nii palju aastaid, siis see on lõpuks juba nii käpas, et võid ka pisut ise seda melu ja ümberringi toimuvat nautida. Mul on aastatega välja kujunenud tehnika. Ja kui isegi miskit läheb pisut viltu, siis ma ütlen iseendale: «Okey, kõik saab korda!»

Kas sul on nende seitsme aasta jooksul ka mõni totaalne jama juhtunud, mida on valus meenutadagi?

On ikka.

Mis sa siis teed?

Kõigepealt tuleb võtta viis minutit enda jaoks. Lihtsalt tuleb minna kugugi nurka ja teha mingi zen asi. Seejärel tuleb hingata rahulikult sisse ja välja ning mõelda, mis on need järgmised asjad, mis on võimalik ära teha.

Vaata meeleolukat videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles