Kati Tootsile piisab ühest lapsest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Toots
Kati Toots Foto: Arno Saar / Õhtuleht

«Ma ei unista suurest perest. Mulle Karolinast täiesti piisab,»  tunnistab ärimees Jaan Tootsi kaunis kaasa Kati Toots, kellel endal üheksa õde-venda Naistelehele.

«Karolina on nii armas ja tore, aga hetkel rohkem lapsi meie tulevikuplaanidesse Jaaniga ei kuulu,» pajatab Kati. Nimelt on paar otsustanud, et aega peab ka teineteise jaoks jääma.

«Võsukese esimestel aastatel on ema siiski täielikult lapse päralt ja paratamatult jääb mees pisut tagaplaanile. Karolinaga on hetkel tegemist küllaga,» selgitab Kati.

Võiks ehk arvata, et Kati ja Jaani silmatera saab kõik, mida soovib, kuid päris nii see siiski pole. Noor ema püüab tütrekest mitte ära hellitada, kuid samas pakkuda kõike seda, millest ise lapsepõlves ilma jäi. Mitte vaid emaarmastust, vaid ka tuge ja nõuandeid.

«Meie käime kaks korda nädalas laulmas ja sellest täiesti piisab,» valgustab Kati. Naise arvates on tähtis, et laps saaks ise valida, mida talle meeldib teha ja mida mitte.

Pikemat intervjuud Kati Tootsiga loe juba värskest Naistelehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles