Tanel Padar: orkutist võib sõltuvusse jääda

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Pedaja
Lauri Pedaja Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Populaarse suhtlusportaali orkut.com registreerunute nimistusse kuuluvad ka paljud meie kohalikud kuulsused.

Buduaar

uuris, miks nad seda kasutavad?

Modell Evely Ventsli kasutab Orkutit sellepärast, et kõik ta sõbrad-tuttavad on seal koos: «See on hea võimalus kontakti hoida. Uusi tuttavaid ma endale sealt küll leidnud pole. Vähemalt ei meenu!»

Ajakirja FHM peatoimetaja Robert Kõrvits arvab, et Orkut on nagu Viru tänava välikohvikus passimine: «Aeg-ajalt näed mõnda tuttavat, räägid juttu, aga enamus aega passid võõraid.»

Muusik Tanel Padar kasutab Orkutit vanast harjumusest: «Eks alguses oli selleks, et vanu sõpru-tuttavaid leida ja nendega mingilgi moel kontaktis olla. Kõigi jaoks ju reaalajas aega ei jätku.»

Kuid Tanel leiab ka, et portaali suurim miinus ja mure on see, et sellest võib sõltuvusse jääda. «Minu tutvusringkonnas on päris palju neid inimesi, kes vaatavad kõigepealt orkutit ja alles siis mailboksi,» tõdeb laulja.


Korvpallur ja muusik Indrek Raadik alias Summer peab Orkuti plussiks seda, et saab mõningate inimeste tausta uurida, kui on vaja.

Näitleja ja juuksur Lauri Pedaja võtab Orkutit hea ajaviitena. «Saab teada, kes on jäänud rasedaks ja kes on juba sünnitanud, kes kellega käib ja kes kellega enam ei käi,» sõnab Lauri ja lisab, et selline vabatahtlik spionaažikeskus on see tegelikult küll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles