Gordon Ramsay: Victoria Beckham sööb vaid aurutatud toitu

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gordon Ramsay
Gordon Ramsay Foto: SCANPIX

Telekokk Gordon Ramsay väitel on lauljanna Victoria Beckham erakordselt sale seetõttu, et sööb vaid aurutatud toitu.

Ramsay arvates kaasneks Beckhami menüü järgmisega kindlasti kaalukaotus, kirjutab Digitalspy.

«Ta küll sööb, aga kõik on aurutatud,» sõnas telekokk. «Kui te sööksite nädal aega ainult kartuleid, juurvilju, porgandeid, porrulauku ning kala ja see kõik oleks aurutatud, poleks selle toidu maitse just parim, aga ma garanteerin teile, et võtaksite kaalust alla.»

Ramsay kinnitas, et kavatseb tõepoolest koos Beckhamiga restorani avada, naljatades, et tahab näha, kuidas lauljanna päev otsa köögis rügab.

«Rääkisime sellest möödunud kuul Los Angeleses, kui käisime Napa Valleys õhtust söömas,» sõnas Ramsay. «Ma naersin ja ütlesin talle, et avan selle restorani, kui Victoria ühe päeva köögis töötab! Suudate te seda ette kujutada? Keegi kurat ei saaks kõhtu täis!»

«Seega me arutasime asja ja otsime põnevaid ideid ning ma hoian teid asjade käiguga kursis. See saab olema midagi inglisepärast Los Angeleses või New Yorgis,» lubas telekokk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles