«Saladused» rääkis jubedast pedofiiliajuhtumist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saladused
Saladused Foto: SCANPIX

Hooaja viimane «Saladused» jutustas lood alkoholismist ja internetis peituvatest ohtudest.

Saates näidatud lood on tõestisündinud, kuid inimeste privaatsuse huvides on nimed ja kohad muudetud ning taaslavastustes mängivad näitlejad.

Esimene lugu kirjeldas kooliõpilase Sille kurba elu joodikust ema ja tolle vägivaldse elukaaslasega.

Ema jäi järjekordse abordiga hiljaks ning beebiootele jäi ka emaga samas korteris elav Sille. Kui Sille oli seitsmendat kuud rase, otsustas tema poiss-sõber Märt kotid kokku pakkida ja ära minna.

Tänaseks on Sille 17-aastane ja joodikust ema püüab töökohta pidada. Sille on seega kodus kahe beebiga ja peab silma peal hoidma ka emal.

Teine lugu rääkis 13-aastasest Miast, kes sattus pedofiili küüsi. Mia leidis internetist unistuste poisi, kellega suhtles mitu kuud ning oli esimest korda armunud. Ema sõidutas ta teise linna, et Mia saaks poisiga silmast silma kohtuda, kuid 16-aastane internetipeigmees jäi tulemata.

Mia valetas emale, et läheb ööseks sõbranna juurde, kuid suundus hoopis Tallinnasse poisi juurde. Kohtumispaika tuli 40-aastane mees, kes tutvustas end Kaspari isana ja kutsus tüdruku enda juurde. Mees võttis Mia käest telefoni, teatas, et tema ongi see «16-aastane Kaspar» ja kasutas tüdrukut seksuaalselt ära.

Mia loodab, et oma loo ära rääkimisega hoiab ta ära vähemalt ühe sarnase juhtumi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles