«Võsareporter»: Tartus Kastani tänaval lõhkes haisupomm

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Võsa
Peeter Võsa Foto: Kanal 2

Esmaspäevaõhtuses Kanal 2 hittsaates «Võsareporter» lahkas Peeter Võsa kemmergutüli.

Ahti kutsus Võsa-Petsi kohale pakilise häda pärast - tema maja ühiskasutuses olev vets oli lukku pandud. Töötu Ahti ja tema puhkpillimängijast sõber Valdek näitasid kuriteopaiga Võsale kohe ette ning seejärel mindi omavoliliselt lukustajalt, ülaltnaaber Vahurilt aru pärima.

Vahur selgitas, et Valdek kuseb ja s***b põrandale ja seinte peale ning ei korista enda järelt ära. Valdek tunnistas, et roojas tõesti maha ja unustas ära koristada. Räpasest vetsust olla terve Vahuri pere silmapõletiku saanud.

Varsti selgus, et lukustamise taga on terve maja ühisrinne ning Ahti ja Valdek on selges vähemuses. Ahti nõudmised olid lihtsad - peldik lukust lahti. Vahur märkis, et korra pidamisest on juba aasta aega ette räägitud ja miks ta peaks nüüd meelt muutma.

Ahti ähvardas seepeale Vahuri ukse ette piraka pitsa lasta, mille peale Vahur selgitas, et sel juhul toimiks ta nagu koeraga - nina hunnikusse ja peaks aitama.

Lugu resümeerides tuli tõdeda, et peldikuuks nii lihtsalt ei avane ning Ahti ja Valdek peavad end ilmselt majaelanike silmis tõestama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles