Aleksandra Žeregelja: kriitika paneb pingutama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsud tähtedega kuues saade
Tantsud tähtedega kuues saade Foto: Jelena Rudi

Aleksandra Žeregelja oli sel hooajal «Tantsud Tähtedega» saates Ženja Fokini tantsupartner. Ta on võistlustantsuga tegelenud juba 14 aastat, nüüd õpetab ta ka teisi tantsima. Aleksandra rääkis Buduaarile, et kohtunike kriitika pani neid Ženjaga pingutama ja kuigi nad ei pääsenud finaali, jäi ta saatega väga rahule.
 

Aleksandra on võistlustantsuga tegelenud 14 aastat, viimased kolm aga ise võistelnud pole, vaid ainult treeneri tööd teinud. «Töötan nii Revalia tantsukoolis, kui ka tantsustuudios Impulse. Hobiks on itaalia keele õpimine, sest minu meelest on see kõige ilusam ja kõlavam keel üldse. Muidugi ikkagi kõige südamelähedasem on ja jääb tants.»

Aleksandra parimad tulemused tema tantsukarjääri jooksul on maailmameistrivõistluste 5. koht ja standardtantsude maailmameistrivõistluste 6. koht, mis on tõesti super tulemus!

Neiu räägib, et saates osalemine röövis temalt aga rohkem aega, kui ta esialgu arvas. «Kui olin tantsusaatega hõivatud, siis tegelikult polnudki aega muude asjadega tegeleda. Saade võttis ikkagi tohutult palju aega ja energiat.»

«Kavade väljamõtlemine, tihedad trennid tantsusaalis, kostüümide jaoks kangaste otsimine, proovidel kohal käimine - ühesõnaga, täielik hullumaja. Eks ma olin valmis selleks, et läheb raskeks ja kiireks, kuid tegelikult lootsin, et natuke vaba aega ikka jääb, aga kahjuks ma eksisin. Nii said ülikooli ja töö asjad vägagi kannatada. Loodan, et nüüd saab ikka kõik korda tehtud!»

Kuigi Ženja ja Aleksandra finaali ei pääsenud, jagub kaunitaril Fokini kohta vaid häid sõnu.«Ausalt öeldes ma ei oleks kujutanud ette kedagi teist peale Ženja enda partneriks. Ja kui raske meil ka treeningutel polnud, ma ei kahetse mitte üksi gramm, et just tema oli minu tantsupartner,» jutustab ta.

«Aleksandra sõnul oli just kohtunike kriitika see, mis neid saates pingutama pani. "Kohtunike kohta ütleks nii palju, et kui peale tantsu esitamist seisad nende ees otsesaates ja sind kritiseeritakse, siis tundub, et nad võiksid vähem karmid olla.»

«Kuid nende töö ongi kritiseerida ja leida isegi heas tantsus nõrki kohti ja just see kriitika panigi meid aina rohkem pingutama ja saatest saatesse arenema. Tänu sellele saime Ženjaga esitada meie viimases, kuuendas saates sellist pasodoblet, mis oli minu meelest meie parim tants. Leidsimegi lõpuks selle X-faktori ja saime nii väga oodatud kümned kätte!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles