Eesti Muusikaauhindadel aasta hip-hop/rap/R’n’B albumi kategooria nominent Reket avaldas kauaoodatud albumi “Tuule tee” nüüd ka digikanalites

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Reket
Räppar Reket Foto: promo

Eelmise aasta lõpus ilmunud ”Tuule tee” tegi suurepärase stardi - albumi CD tiraaž müüdi kahekordselt läbi. Uued eksemplarid on õnneks poelettidel müügil ja tänasest on võimalik albumit kuulata ka enamikes digikanalites nagu Spotify, Deezer, Apple Music, iTunes.

Reketi palju tähelepanu pälvinud debüütalbum “Kajapark” ilmus juba aastal 2008, pärast mida viis tee räppari maailma avastama ja muusikuharidust täiendama. Lisaks arvukatele live-ülesastumistele üle Eesti võib räpparit näha Legendaarne Records alt ilmunud Genka/Paul Oja Youtube’i keskkonnas enam kui 1,5 miljonit korda vaadatud muusikavideos “Kõik” ja hiljuti ilmunud Liis Lemsalu muusikavideos “Breaking the Rules”.

“Tuule tee” on mitmekesise ja värvika kõlaga hip-hop album, mis osaliselt flirdib nii popp- kui RnB-muusikaga. Reketi muusika on isiklik ning igatsev, kuid alati julge ja artistile juba iseloomulikuks saanud terava alatooniga.

“See on tõsiselt sümpaatne album. Kui te Reketit varem ei armastanud, siis nüüd hakkate. Kui see 2015. aasta parim hip-hop album ei ole, siis…” jätab plaadifirma Legendaarne Records eestvedaja Genka Reketi värske loomingu kirjeldamisel mõtte õhku.

Plaadi produktsiooni eest vastutavad teiste seas DJ Critikal, Sander Mölder ja Lauri Täht. Kaasa teeb ka ansambli Elephants from Neptune solist Robert Linna. Plaadi väljaandmise eest vastutab Legendaarne Records nind digitaallevituse eest Universal Music Baltics.

Praegu on Reketil käsil tuuritamine – ”Tuule tuur” üle Eesti. Et elavast ja elamuslikust esitusest enda meelispaigas osa saada, tasub silma peal hoida artisti Facebooki lehel.

“Tuuri algus oli päris pöörane. Lõuna-Eestis antud kontserdid ületasid täielikult mu ootuseid, nii publiku arvu kui vastuvõtu suhtes. Uute laulude esitamine kontsertidel on alati meeldiv, kui fännidel on juba sõnad peas. See kinnitab ka seda, et plaati on praeguseks juba päris palju kuulatud, mis teeb mulle väga palju rõõmu. Muusikaauhinna nominatsioon tuleb mulle väga meeldiva tunnustusena. Panin endast väga suure osa “Tuule teele” sisse ning tundub, et see risk tasus ennast ära.”

Kuula: Reket “Tuule tee”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles