Kõrv peale! 16-aastane talent Pärnust, Frederik Küüts, avaldas oma esimese loo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
16-aastane muusik Frederik Küüts
16-aastane muusik Frederik Küüts Foto: Laura Arum Lääts

Frederik Küüts avaldas enda peagi ilmuvalt plaadilt esimese loo "Words of Safety".

„Käesolev lugu sündis mõtiskledes usalduse ja inimeste vahel tekkivate segaduste teemadel,“ ütleb 16aastane Frederik, kes salvestas 2015. aasta augustist detsembrini enda esimest lühialbumit pealkirjaga "Lights & Lies", millelt uus singel "Words Of Safety“ ka pärit on. Plaat ilmub juba 17. veebruaril ning selle tutvustuseks toimuvad ka plaadiesitluskontsedid, 18.veebruaril Tallinnas lokaalis Kivi Paber Käärid ja 19.veebruaril Pärnus, plaadi sünnikohas, Korter 13s. 

Frederik on muusikaga tegelenud juba kümmekond aastat. Noor muusik on lõpetanud Vändra Muusikakooli kitarri erialal ning hetkel täiendab oma teadmisi Pärnu Muusikakoolis kitarriõpetaja Marek Taltsi käe all ja vokaali on ta lihvimas Laura Junsoni laulutundides. Tunnustatud jazz-muusikud Marek ja Laura teevad kaasa ka Frederiku plaadi peal. 

EP produtsendiks on lisaks Frederikule endale Kali Briis Band´i ja Laura Junson & Jeth´i koosseisudes tegev Erko Niit.  Plaadi peal teevad kaasa ka Frederiku sõbrad Karl Birnbaum, Johannes Eriste ja Martin Mänd. Muusik ise ütleb, et plaadi žanr võiks olla erinevate mõjutustega akustiline indie-pop muusika.

Frederiku plaadile on veel võimalik viimaseid päevi hoogu anda Hooandjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles