Modell Tyra Banks sai surrogaatema läbi pisipoja emaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyra Banks releases a photo on Twitter with the following caption: "Producing&Shooting brand new fab TV show. It's crazy fun! But it's late. How to say awake...? See pic. ". Photo Credit: Twitter *** No USA Distribution *** For Editorial Use Only *** Not to be Published in Books or Photo Books *** Handling Fee Only ***
Tyra Banks releases a photo on Twitter with the following caption: "Producing&Shooting brand new fab TV show. It's crazy fun! But it's late. How to say awake...? See pic. ". Photo Credit: Twitter *** No USA Distribution *** For Editorial Use Only *** Not to be Published in Books or Photo Books *** Handling Fee Only *** Foto: Twitter/Twitter

Ameerika modellisaate kuninganna Tyra Banks ja tema partner Erik Asla said lapsevanemateks ja tänasid surrogaatema, kes nende last üheksa kuud kandis.

Menusaate "America's Next Top Model" vedaja ja saatejuht Tyra Banks andis rõõmsast uudisest teada Instagrami vahendusel, kirjutades, et tegu on parima kingitusega, mille nimel on palju töötatud ja palvetatud.

"Tal on minu sõrmed ja suured silmad ning isa Eriku suu ja lõug," kirjeldas Tyra oma esimest järeltulijat.

42-aastase supermodelli pisipoja nimeks sai York Banks Asla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles