Ahto Lobjakas ja Kaur Kender vestlevad fentanüülist, narkopoliitikast ja uuest raamatust, kohal ka Beebilõust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaur Kender
Kaur Kender Foto: Sander Ilvest

"Igor, Sveta, Batja, küür, falgaa, bajaan, kõik on siin sees. Loe, mis toimub selles Tallinnas, millest keegi ei räägi. Sada surma aastas. Kopli-Majaka, kümme eurot vahetab kätt, vastutasuks hõbepaberist voldik – pilet rongile, viimane peatus on kuuest lauaga kastis," seisab uue raamatu "HAPKOMAH" esitluse kirjelduses.

"Üks kord ja never again. Tagantjärele mõtlen, et kuidas ma sain nii loll olla. Ma olin ju lugenud opiaatide kohta ja teadsin täpselt millega see 99% juhtudest lõppeb, kuid nagu ikka, olime kindlad, et just meie oleme selle 1% hulgas kes suudavad proovida ja unustada. Oi kui rängalt me eksisime."

Raamatu "Kuidas minust sai HAPKOMAH" esitlus toimub reedel, 29. jaanuaril kell 16.00 Solarise Apollos. Ahto Lobjakas ja Kaur Kender vestlevad fentanüülist, narkopoliitikast ja HAPKOMAHist.

Kohal on ka räppar Beebilõust, kes esitab seti lugudest pealkirjaga "Uulitsageenid."

Foto: Annika Erg

HAPKOMAHi lood vapustavad. Keegi polnud midagi sellist varem lugenud.

"Nihilisti lugejad nõudsid raamatut ja selle nad nüüd saavad - halastamatu ja täpse sissevaate maailma, mis eksisteerib siinsamas, ometi rebis just HAPKOMAH selle esimest korda varjust välja. Enamik meist polnud kuulnudki sõna fentanüül. Kokku on langenud kolm asja - kirjanduslik võimekus, fenatnüülisõltuvus ja julgus rääkida. See raamat teeb rohkem narkoennetustööd kui Eesti riik siiani suutnud on." - Mudlum

Rohkem infot Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles