Emily Blunt ja John Krasinski ootavad teist last

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actress Emily Blunt (L) arrives with actor John Krasinski at the 72nd Golden Globe Awards in Beverly Hills, California January 11, 2015.  REUTERS/Mario Anzuoni  (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)(GOLDENGLOBES-ARRIVALS)
Actress Emily Blunt (L) arrives with actor John Krasinski at the 72nd Golden Globe Awards in Beverly Hills, California January 11, 2015. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)(GOLDENGLOBES-ARRIVALS) Foto: SCANPIX

Palju õnne sarja «Kontor» staarile John Krasinskile ja näitlejanna Emily Bluntile, kes on juba 23-kuuse tütre Hazeli vanemad, sest nad ootavad beebi number kahte!

Näitlejanna esindaja kinnitas väljaandele US Weekly kuulujutte, kuid ei maininud, millal beebi sündi oodata on.

John ja Emily on mõlemad öelnud, et vanemaks saamine on parim asi, mis nende elus juhtunud on ning nad saavad teineteisele loota 150 protsenti. Kui usaldus ja armastus nii suur ja tugev on, siis jääme ka kolmandatki põngerjat ootama!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles