Kuula: lauljatar Margarita Kustinskaja andis välja uue tantsuhiti «What's going on»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinast pärit noor ja särav lauljatar Margarita Kustinskaja
Tallinast pärit noor ja särav lauljatar Margarita Kustinskaja Foto: promo

Tallinast pärit noor ja särav lauljatar Margarita Kustinskaja andis 27. jaanuaril välja uue laulu «What's going on». Muusika ja sõnade autor on Margarita ise, loo produtsendiks on DJ Tony Awake.

«Tegu on siira ja lihtsa inglisekeelse looga. Siiani kirjutasin muusikat vene keeles, kuid seekord sai otsus tehtud inglise keele kasuks. Ütlen ausalt: mul pole mitte kunagi olnud konkreetset eesmärki inglise keeles laulda. See on mu esimene ja eksperimentaalne kogemus,» ütles ta. 

Margarita Kustinskaja soolokarjäär sai alguse looga «Nezavisima» eelmisel aastal, mis lähiajal sai YouTubes täis 15 tuhat vaatamist. Tänaseks päevaks on lauljatar välja lasknud mitmeid singleid ning andnud menukaid kontserte, see hõlmab rahvusvahelist festivali «Slavjanski Bazar» Vitebskis, Valgevenes. 

Oktoobrikuus ilmus tema teine lugu «Nebo vechnoi ljubvi», mis sai kohalike raadiojaamade (Narodnoe Raadio, Raadio 4, Jumor FM, Novaja Volna jne) soojalt vastu võetud hitiks. Samanimeline muusikavideo jõudis hiljuti Esimese Baltiiski Muzõkalnõi kanali rotatsiooni ning sai palju positiivseid arvustusi. 

Hetkel töötab Margarita Kustinskaja debüütalbumi kallal, mille ilmumine planeeritakse aastaks 2016. «Plaat on lindistatud ning praegu valime koos minu produtsendiga parimad lood,» ütles ta. Albumi peal on ka oodata ingliskeelseid lugusid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles