Skandaal Kardashianite klannis: Khloe ei luba oma vennal Robil enda juures ööbida, sest too käib Kylie poisi Tyga lapse emaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khloe Kardashian
Khloe Kardashian Foto: SCANPIX

Suures peres, suured tülid. Nimelt on Kardashianite klanni niigi pahuksis liige, Rob Kardashian sattunud oma õe Khloe pahameele alla, sest narkootikumide ja toidusõltuvusega tegelev mees on armunud nende poolõe Kylie Jenneri praeguse poisi Tyga lapse emasse ja endisesse pruuti Blac Chyna'sse.

Khloe oli uudist kuuldes lausa nii pahandanud, et oli öelnud, et Rob ei ole tema kodus enam oodatud, kui just Khloe oli see, kes vennale raskel ajal peavarju ja tuge pakkus. Rob Kardashian on depressiooni, ülekaalulisuse ja narkootikumide sõltuvusega maadelnud juba aastaid ning nüüd, kui lõpuks tundub, et ka tema õuel naeratab armastus, ei tee tema perekonnaliikmed talle seda lihtsaks, kirjutab DailyMail.

Foto: SCANPIX

Naine, kellesse Rob armunud on, on Blac Chyna, kellel on räppar Tyga'ga kolmeaastane laps. Paar oli väga lähedane sõber Kardashianite perekonnaga ning paar väisas koos isegi Kim'i ja Kanye pulma.

Kuulujuttude põhjal läks paar lahku Kylie pärast, kui Tyga toona 17-aastase tüdrukuga käima hakkas.

Foto: SCANPIX

Rob ja Chyna on oma suhet kinnitanud ka Instagramis, armsa pildiga, kus hoitakse teineteisel ümbert kinni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles