Putini eksnaine väidetavalt abiellus, kas seda teeb ka Putin?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin  ja Ljudmila Putina
Vladimir Putin ja Ljudmila Putina Foto: SCANPIX

Venemaa meedias väideti eile, et president Vladimir Putini eksnaine Ljudmila Putina on uuesti abiellunud ja samas esitati küsimus, millal teeb seda Putin.

Kreml ei kinnitanud ega lükanud ümber jutte Ljudmila Putina võimaliku uue abiellumise ümber, edastab AFP.

«Vladimir Valdimirovitš ja Ljudmila Aleksandrovna läksid lahku. Mul puuduvad andmed, milline on Aleksandrovna elu nüüd,» teatas Putini pressiesindaja Dmitri Peskov.

Riiklik telekanal Rossija-24 ja väljaanne Sobesednik arutasid Putini eraelu, mis on Venemaal väga ebatavaline.

«Pärast meedias avaldatut hakati sotsiaalmeedias spekuleerima president Putini abiellumise ümber,» teatas kanal.

Venemaa rangelt kontrollitud riigimeedia ei spekuleeriks Putini ja ta eksnaise uuesti abiellumise teemal, kui selles ei oleks tilkagi tõde. Seega võib oletada, et Ljudmila Putina tõesti abiellus ja seda võib teha ka Vladimir Putin.

2014. aastal sõnas Putin ühes intervjuus järgmist: «Esmalt soovin, et mu endine naine Ljudmila Aleksandrovna uuesti abielluks, alles siis hakkan endale mõtlema».

Vene meedias ja sotsiaalmeedias spekuleeritakse juba mitu aastat, et 63-aastasel presidendil Vladimir Putinil on salasuhe 32-aastase endise iluvõimleja ja nüüdse rahvasaadiku Alina Kabajevaga. Nad mõlemad on suhet eitanud.

2015. aasta kevadel said Šveitsi meediast alguse jutud, et Kabajeva sünnitas seal Putinile lapse. Kuulujuttude põhjuseks oli, et nii Putin kui Kabajeva kadusid avalikkusest mitmeks kuuks.

Kui Kabajeva ühel võimlemissündmusel uuesti avalikkuse ette astus, nägi ta varasemast ümarama välja ja ta kandis laia kleiti.

Putin abiellus stjuardessina tööatnud Ljudmilaga 1983. aastal ja nad läksid lahku 2013. Paaril on kaks täiskasvanud tütart – Jekaterina ja Maria.

Väljaande Sobesednik väite kohaselt abiellus 58-aastane Ljudmila Putina 37-aastase mehega. Oletatavalt elavad nad Peterburis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles