Legendaarne Imagine Dragons esineb Tallinnas: võida kohtumine lemmikbändiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imagine Dragons Positivusel
Imagine Dragons Positivusel Foto: Jelena Rudi

Reedel, 29. jaanuaril esineb Saku Suurhallis alternatiivlava guru – ülemaailmselt tuntud ja tunnustatud ansambel Imagine Dragons, kelle laulud juhivad hittide edetabeleid Suurbritannias, USA-s, Kanadas ja paljudes Euroopa riikides. Alternatiivset rokki, indie’t, indie rock’i esitav Imagine Dragons esineb Eestis oma «radioaktiivse» programmiga.

Imagine Dragons on Ameerika indie-ansambel, mis loodi Nevadas Las Vegases 2008. aastal. Imagine Dragonsi liikmed on Dan Reynolds (vokaal), Wayne Sermon (kitarr), Ben McKee (basskitarr) ja Dan Platzman (trummid). Ansambel saavutas populaarsuse pärast debüütalbumi «Night Visions» ilmumist 2012. aasta septembris.

Foto: SCANPIX

Harva õnnestub kellelgi nii kiiresti kuulsaks saada kui neil poistel. Mõelda vaid, nad said kõigest viie aastaga maailma kuningaiks. Nende teine album «Smoke + Mirrors», mis ilmus 2015. aastal, sai peagi esinumbriks maailma olulisemates müüginumbrite järgi koostatavates edetabelites Billboard-200 ja Top Album Sales charts.

Foto: Jelena Rudi

Osta pilet SELLE lingi kaudu ning osale loosimises! Kaks õnnelikku saavad kokku Imagine Dragonsi esinejaga!

Kohtumine toimub enne üritust kell 19:15 - võitjatega võetakse ühendust enne üritust.

Loosimises osalemiseks kasutage salasõna: Dragon

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles