Raadiohääl Rauno Märks Ring FMi sulgemisest: väikese raadio tegemine on tänapäeval suht karm ettevõtmine

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio Ring FM tähistas klubis Venus 21.sünnipäeva
Raadio Ring FM tähistas klubis Venus 21.sünnipäeva Foto: Krissi Kõrv

Sel nädalal kinnitasid raadio Ring FMi «Hommikuklubi» saatejuhid, et on viimast nädalat eetris ning raadiojaam läheb sulgemisele. Tuntud raadiohääl ja raadiojaama uuendaja Rauno Märks rääkis Elu24-le, mida plaanib edasi teha ning kuidas jaama sulgemisse suhtub.

«Asju ikka müüakse ja ostetakse ja see on loomulik, et uus omanik teeb oma otsused,» kommenteeris Ring FMi hommikusaate juht Rauno Märks Elu24-le.

Märksi sõnul on väikese raadio tegemine tänapäeval suht karm ettevõtmine ning ta usub, et suudeti luua suhteliselt täis raadiomaastikule hea koosluse popmuusikast ja infost.

Foto: Krissi Kõrv

«Kui ma saaks midagi uuesti proovida, siis ma ei teeks midagi teistmoodi. Arvan, et suund oli õige, aga aega oli vähe. Kahjuks polnud meil võimalusi suurteks kampaaniateks ja nii tuli loota suust suhu info liikumisele,» lisas raadiohääl.

Foto: Ring FM

«Raadiojaama tuunimine tähendas mulle isiklikult 12tunniseid tööpäevi ja muidugi võiks nüüd öelda, et oleks võinud midagi muud teha,» kommenteeris Märks, et võttis asja südamega ja püüdis panustada nii palju kui suutis.

«Ma arvan, et Eesti on kaotanud ühe väga hea raadio. Ma ise keskendun nüüd mõndaaega MummMõmm tegemistele, käivitan e-poe, koputan EASi uksele ja proovin oma brändiga edasi liikuda. Liiga palju märke selleks, et see tee pooleli jätta. Süda raadio jaoks jääb alati avatuks. Eriline tänu inimestele, kes selle tee meiega kaasa käisid!» tänab mees lõpetuseks.

Foto: Viktor Burkivski

 Tuult tiibadesse!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles