Laupäeval saab moeüritusel Roosad Käärid nautida noorte disainerite moodi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocca al Mare kooli õpilaste moelooming üritusel Roosad Käärid 2015, inspireerituna teemast «Free spirit»
Rocca al Mare kooli õpilaste moelooming üritusel Roosad Käärid 2015, inspireerituna teemast «Free spirit» Foto: Tiit Mõtus

Sel aastal toimub juba kolmeteistkümnendat korda Rocca al Mare Koolis iga-aastane moeüritus Roosad Käärid. 

Üritus algab sel laupäeval, 30. jaanuaril kell 19:00 ning teema, millest inspireerituna noored disainerid moodi loovad, on see aasta «Monochromatic». Roosad Käärid moeüritus on eelkõige mõeldud osalemiseks Rocca al Mare Kooli õpilastele ja vilistlastele, vaatama on kutsutud aga kõik, kes vähegi huvi tunnevad ning enamasti on külastajaid umbes 500.

Foto: Tiit Mõtus

Muidugi ei puudu ürituse vaheaegadel ka meelelahutus. Esinema tuleb Rocca al Mare Kooli vilistlane Marie Vaigla, kes osales aastal 2013 Eesti Laulu konkursil ja on ka bändi Franki Animal liige. Lisaks lõbustab kohalolijaid ka salapärane üllatuskülaline!

Foto: Madis Sinivee

Kohtunikeks on sel aastal Ivo Nikkolo, Anna Elisabeth Kaljuvee, Evelyn Mikomägi, Jana Boberg ning eelmise aasta üks võitjatest Iris Kristin Lindvere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles