Galerii: «Suure Gatsby» fotosessioon osutus raskemaks, kui modellid arvasid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seekordne fotosessioon viis saate «Eesti tippmodell» võistlejad Kõue mõisa, kus kõigil tuli kehastuda 1920ndate Ameerika peokaunitarideks ja džentelmenideks, stiil oli inspireeritud hitt-teosest «Suur Gatsby». 

Fotosessiooni klient oli Expressions, kelle ehted tuli peomelus seigeldes ilmekalt välja kanda. Stilist Liisa-Grishlin Salehi käe all toimus muinasjutuline metamorfoos – modellid said ajastutruud soengud, meigi ja  rõivad. Sealjuures kandsid neiud täiesti autentseid selle ajastu kleite, mis on väärt tuhandeid eurosid. Noormehed riietati ikoonilisse rõivabrändi Brooks Brothers, millel on spetsiaalne «Great Gatsby» kollektsioon.

Kuigi modellid olid elevil ja põnevil, sest tegemist oli paljude lemmikteose ning -ajastuga, osutus pildistamine äärmiselt raskeks. Fotograaf Sven Tupits pildistas modelle tantsult – elav orkester mängis džässimõjutustega muusikat ning katkestas perioodiliselt mängu, muusika vaikides tuli modellidel aga momentaalselt poseerida. Sellega ei tulenud paljud kuigi hästi toime.

Foto: Sven Tupits
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles