Foto! Ring FM andis teada: algas «Hommikuklubi» viimane töönädal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio Ring FMi töökas «Hommikuklubi» alustas viimast töönädalat. Rauno Märks, Kerli Dello ja Andres Torm
Raadio Ring FMi töökas «Hommikuklubi» alustas viimast töönädalat. Rauno Märks, Kerli Dello ja Andres Torm Foto: Facebook/ Ring FM

Uue aasta alguses läks liikvele kuulujutt, et raadiojaam Ring FM pakib puldid kokku ja kaob eetrist. Täna paljastas hommikusaade «Hommikuklubi», et sel nädalal hakkas saate viimane töönädal.

«Exceli tabeli ja Ime võitluses on selgunud võitja. Algas «Hommikuklubi» viimane töönädal. Meie täname kuulajaid ja kuulajad tänavad meid,» teatas Ring FM Facebooki lehel vahva pildiga, kus hommikusaate juhid Rauno Märks, Kerli Dello ja Andres Torm vahvlit mekivad.

Kuuldavasti on sagedused lubanud endale napsata TRE raadio, mida juhib Pohlakute dünastia noorim liige Siim Pohlak. Hoiame kõrvad lahti!

Seniks aga tuult tiibadesse «Hommikuklubi» tegusatele saatejuhtidele ja raadiotegijatele!

Exeli tabeli ja Ime võitluses on selgunud võitja. Algas Hommikuklubi viimane töönädal. Meie täname kuulajaid ja kuulajad...

Posted by Raadio RING fm on Sunday, 24 January 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles